tisdag 16 oktober 2012

srsly är det verkligen så svårt att komma på en bra rubrik

HeJsAn JaG hAr LuSt AtT pRaTa Om SuPerNaTuRaL and guess what? Det är min blogg I DO WHAT I WANT.

Sooo... Jag är på säsong 5, nyss sätt avsnitt 4. Då Dean skickas 5 år framåt i tiden, till 2014, av en ängel vid namn Zacariah. Och så träffar Dean sig själv osv. OCH OMG CASTIEL I DET AVSNITTET <333
Alltså, innan Dean hamnade i framtiden så skulle han och Cas locka fram en ärkeängel och Castiel sa att han antagligen kommer dö på kuppen liksom, och Dean bara "well let's go then" och tog honom till någon slags klubb för att, well... you know. Booze and women. HAHAHA.
Och Cas hade typ sagt till en tjej att det inte var hennes fel att hennes pappa stack och hon hade blivit skitförbannad på honom <3333333

Anyways. Så sedan i framtiden så är Castiel typ hippie som anordnar orgies och är hög 25/8 (yup) och bara "yo bro" och så är han tydligen ingen ängel längre.
Och Sam har blivit possessed av Lucifer, djävulen alltså, och Dean måste döda honom. Och hela poängen med att Zacariah skickade honom framåt i tiden var för att visa vad som kommer hända om Dean inte säger ja till att bli Michaels kärl (yup the Michael från bibeln liksom han som dödade djävulen första gången). Och så när Dean har träffat Sam/Lucifer så tar Zacariah med honom tillbaka till 2009 och bara "so what do you say?" och Dean bara "lol nope.jpg" och ringer Sam och sedan träffas de igen (de hade liksom skilts åt för att de tror att demonerna kan dra nytta av att de bryr sig så mycket om varandra). And that's where it ended.
Jag gillade liksom det avsnittet a lot.

Haha. Sorreh.

And this gifset makes me cry out of laughter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar